Klus- en timmerbedrijf uit Heerenveen

Onze handen-uit-de-mouwenmentaliteit gecombineerd met onze jarenlange expertise maakt van Klusbedrijf OC Jonker het perfecte klus- en timmerbedrijf in Heerenveen.

Al jaren is Klusbedrijf OC Jonker, uw klus- en timmerbedrijf in Heerenveen, een betrouwbare partner voor alle typen bouwklussen, verbouwingen en renovaties. Wij werken met vaklui aan een resultaat dat staat als een huis. Niet voor niets komen veel van onze nieuwe klanten bij ons timmerbedrijf uit dankzij mond-tot-mondreclame. Onze gedegen aanpak en kennis van zaken maken dat wij al jaren hét betrouwbare klusbedrijf in Heerenveen zijn. Klusbedrijf OC Jonker in Heerenveen denkt praktisch en oplossingsgericht met u mee en is net als uzelf gecommitteerd aan optimaal resultaat.

Bouw- en timmerbedrijf aan het werk in Heereveen

Hands-on-mentaliteit


U huurt uw klus- en timmerbedrijf in Heerenveen in zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw project en de troep tot een absoluut minimum beperkt blijft. Dankzij een goede planning en een gestructureerde hands-on manier van werken is uw verbouwing een feit voordat u het in de gaten hebt. 

Kennis van zaken


Bij elke nieuwe klus bouwt Klusbedrijf OC Jonker in Heerenveen voort op de jarenlange ervaring en expertise die we hebben verworven dankzij de talloze projecten die wij al eerder tot een goed einde brachten. Ons tevreden klantenbestand kan erover meepraten. Vraagt u naar referenties, wij informeren u graag.

Betrouwbaar


Wij zijn pas tevreden als u het bent. De hoge eisen die u stelt aan uw timmerbedrijf stellen wij ook aan onszelf. Wij gaan voor maximaal resultaat en 100% tevredenheid van onze klanten. Na een verbouwing door Klusbedrijf OC Jonker in Heerenveen kunt u jarenlang van een perfect resultaat genieten.