Hét adres in Heerenveen voor al uw verbouwingen

U kunt bij ons terecht voor alle typen bouwwerkzaamheden. Wij zijn hét bedrijf voor verbouwingen in Heerenveen. Wij zijn pas tevreden als u het bent. Daarom garandeert Klusbedrijf OC Jonker het beste resultaat en zijn wij sinds jaar en dag gewild voor verbouwingen in Heerenveen. Voor alle typen verbouwingsklussen, of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken, een dakkapel, een serre of een compleet nieuwe indeling van uw huis, Klusbedrijf OC Jonker in Heerenveen helpt u uw plannen te realiseren.

Wij werken zodanig dat u met een minimum aan inspanning en verbouwingsstress na oplevering kunt genieten van een maximaal resultaat. Dat is de filosofie van waaruit wij werken en die maakt dat wij een klantenbestand hebben van louter tevreden klanten.

Grote & kleine klussen


Ons bouwbedrijf in Heerenveen wordt sinds jaar en dag ingezet voor diverse klussen, groot en klein. U zult versteld staan van onze gunstige prijzen en onze transparante manier van werken. Vraagt u vandaag nog een offerte aan en laat uw droomhuis werkelijkheid worden! Wij kunnen u helpen met:

  • plaatsing van dakkapellen
  • dakpannen en ander dakwerk
  • isoleren van dak, wand en vloer
  • badkamers

  • keukens
  • leveren en plaatsen sanitair
  • onderhoud
  • renovatie
Vloerverwarming wordt aangelegd in een woning
Bedrijf werkt aan een grote verbouwing in Heereveen

Renovatie


Is uw woning aan renovatie toe? Wacht niet langer en schakel Klusbedrijf OC Jonker in, uw adres voor verbouwingen in Heerenveen. Hoe eerder u de knoop doorhakt, hoe meer u de kosten drukt, en hoe langer u van het resultaat kunt genieten. Wij adviseren u graag en grondig over hoe we de renovatie van uw woning tot een succes kunnen maken. U zult niet voor verrassingen komen te staan.

Mooi afgewerkte badkamer in Heereveen na onze verbouwingen

Verbouwingen


Hebt u pas een nieuwe woning gekocht maar bent u niet tevreden over bijvoorbeeld de indeling, keuken of badkamer? Of wilt u eindelijk wat meer daglicht op die zolderkamer of bijvoorbeeld uw woonkamer uitbreiden? Wij helpen u het beeld dat u voor ogen hebt te realiseren. Laat Klusbedrijf OC Jonker in Heerenveen met professionele verbouwingen uw woning tot een droomhuis ombouwen.